NL, 16.08.2019

15 - 17 september!

>> Gratis aanmelden <<

Vertrouwde producten, systemen en machines op het gebied van vloeren zijn onder de paraplu van Uzin Utz Nederland bv weer te vinden op de Incoda 2019. Met de merken Uzin, Pallmann en Wolff presenteert de vloerenspecialist uit het Twentse Haaksbergen zich dit jaar wederom samen met de groothandel INTR. Uitgebreide assortimenten op het gebied van parket en systemen voor de verwerking van vloerbedekking worden samen met een interactieve ‘werkplaats’ gepresenteerd, waar vloerenspecialisten letterlijk aan het werk kunnen met onder andere de gereedschappen en machines van het merk Wolff. 

Uzin
Dankzij jarenlange ervaring in de ontwikkeling van systemen voor LVT, kan Uzin op de beurs een compleet assortiment presenteren voor de installatie van LVT. Met deze systemen is een eenvoudige, snelle verwerking en een perfect eindresultaat altijd gegarandeerd. Afhankelijk van het project, de gewenste snelheid, de applicatie én niet te vergeten de voorkeur van de verwerker biedt Uzin voor elke situatie de beste oplossing. Op de beurs laten de Technisch Commercieel Adviseurs van Uzin de bezoeker kennismaken met alle verschillende systemen. De ‘kers op de taart’ in het programma voor LVT van de vloerenspecialist is de speciale range van gereedschappen en machines voor het professioneel installeren en verwijderen van LVT. Deze machines en gereedschappen zijn in eigen beheer ontwikkeld voor en door vloerenleggers. Uiteraard kan de Incoda-bezoeker ook kennismaken met deze machines en gereedschappen, die onder de naam Wolff op de markt bekend zijn.

Pallmann
Met de slogan ‘Compleet in Parket’ komt Pallmann ook dit jaar haar beloftes weer na. Naast een vertrouwd assortiment lijmen, 1- en 2-componenten lakken en een eigen machinepark, is nu ook het olie-assortiment uitgebreid. Naast echte klassiekers zoal Magic Oil 2K Original, de ergonomische Magic Oil 2K Ergo (spaart de rug van de verwerker) en de speciaal voor vochtige ruimtes ontwikkelde Magic Oil 2K Spa, is het Magic Oil assortiment nu uitgebreid met een nieuwe 1-component variant Magic Oil 1K Easy en is er de nieuwe rol-olie Eco Oil 1K.

Daarnaast zet de parketspecialist in op kleur. De eerder geïntroduceerde Color Collection is nu tevens als oliesysteem in te zetten. Met 32 verschillende kleuren die met lak of olie kunnen worden toegepast is er voor ieder wat wils. Alle Magic Oil producten, een aantal laksystemen en de kleuren uit de Color Collection zijn te bewonderen op de beurs waar tevens nieuwe stalenwaaiers zullen worden geïntroduceerd.

Wolff
Met het merk Wolff presenteert Uzin Utz Nederland bv diverse machines en gereedschappen voor de vloerenlegger. Dit keer komt met name de expertise op het gebied van ondergrondvoorbereiding naar voren, met schuurmachines en strippers. Hoogtepunt is de nieuwe, universeel inzetbare Wolff BiTurbo stripper met – ten opzichte van de rest van de ‘familie’ – nog meer functies voor het snel en eenvoudig verwijderen van vloerbedekking.

In de speciaal ingerichte ‘werkplaats’ van Wolff en INTR. kunnen vloerenleggers en andere geïnteresseerden tevens met alle Wolff-handgereedschappen en machines aan de slag. Het assortiment is breed, met gereedschappen voor het eenvoudig snijden van PVC tot en met bekende vochtmeters en schuurmachines zoals de Samba.